Ang ingrot medel i röd lack.

fick en rostfri samt bukel fri väldigt fin röd baklucka till min 740 90ia, men bakluckan va väldigt matt, när jag polerade den så ser det ut som att nån har helt ut nåt medel på den som jag inte får bort på nåt sätt vet ej vad det är, nån som har nått bra nasa medel som tar bort sånt vad det nu är.



Svar på inlägget: Ang ingrot medel i röd lack.



jag har polerat med biltemas dubbeltrissiga maskin sen använde jag ok rubbing. läger upp en bild när jag kommer hem.


Här är i alla fall 2 bilder på bakluckan, det gick inte att få någon bättre bild på det hela, hur fan får jag bort den här skiten, har pratat med polarn jag fick luckan ifrån och han har inte en aning om vad som har hänt. jag har testat att skrapa med ett rakblad försiktigt och då gick det bort men risken är gö väldigt hög att jag tar med mig färgen.


Skaffa ett riktigt grovt rubbing och gnugga för hand så ska det nog gå bort.


det är en baklucka och det är en volvo 740 gl 1990 röd. kan ej färgkoden. på bilden så är hela bilen ny tvättad med avfettning samt schampo, har även låtit avfettningen stå o dra ganska länge och jag tvättade med hetvatten. lånade tjejens nagellackborttagare och det funka så där bra, det gick att få bort men man får gnugga sig blå i ansiktet och lacken vart ej förstörd på det stället jag testade på. hela bilen ska poleras upp men jag har lite små jobb kvar innan detta kommer ske.


jag är helt oskyldig till hur bakluckan ser ut fick den i det skicket.


Tror att du måste polera mer. Om du vågar så kan du ju testa om det blir bättre med att handpolera med grov rubbing eller autosol på en liten yta.


funkar det ej med dubbeltrisan har inte råd att köpa en enkeltrissa.


vart köper jag lahega 11 och vilka trissor rekomenderas för dubbeltrissan. hela bilen förövrigt är rätt mat i lacken.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka