Rubba upp plast/inredning

Hur går man bäst tillväga för att få upp lystern i solblekt inredning? min röda mittkonsol börjar luta åt det vita. Jag har provat att värma men får knappt upp någon lyster alls, kan man använda typ turtles röda lackrubbing och förvänta sig resultat. tacksam för svar.



Svar på inlägget: Rubba upp plast/inredning



Ta lite tandkräm på ena fingret och gnugga det mot färgen någon minut på en o samma punkt. Ser du att det kommer fram en röd fin färg kan du nog polera upp den med lite polermedel och en polerduk. Om det inte dyker upp någon färg av tandkrämsgnuggandet skulle ja ta bort mittkonsollen, tvätta rent den noga, köpa hagmanst plast primer o spruta 2 - 3 lager och sen lägga på en ny fin röd färg på sparyburk i 2 -3 lager Lycka till!


Stort tack för snabbt och bra svar!


finns en röd liten svart sprayflaska med vinyl tvätt eller plast tvätt nå liknande kommer inte ihåg märket nu e en viking me honr tror ja ha ha ha. funkar jätte bra för mig...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka