Ta bort lack kant?

hey! Tänkte söka mig lite hjälp och svar här innan jag försöker själv. Bilen är Mintgrå metalic: 403-1 färgkod Har spacklat igen antenn hålet bak och nu då lackat över med sprayfärg och klarlack i några lager så jag är nöjd. Men såklart blir det ju en "lackkant". Tänkte kolla om någon har något förslag att få det att flyta in i övriga lacken eller få det att se bättre ut. Säg gärna medel, olika maskiner osv man kan använda sig av. Min tanke var att Våtslipa och sedan polera, men jag vet inte så undrar om ni har något vettigt svar? Tacksam för svar Mvh Linus



Svar på inlägget: Ta bort lack kant?



Ett tips. maskera aldrig nära det du skall lacka. Våt/torrslipa bort det du lagt på för och få bort kanten sen kan du lägga på grund om du vill det, och sen får du spraya på frihand, mjuka rörelser i lagom fart så det inte blir rinningar.. Hoppas det hjälper. Mvh


Hm okej, så går inte få bort lack kanten lite skapligt? Tack


inte så, du har ju antagligen fått nyanskillnad iochmed lackens ålder och den nya lacken, så jag hade kört på slipa fint sen lacka igen, sen polera efter en vecka ungefär så lacken får härda ordentligt först. Vet ej vart du bor men ahde det varit nära kunde jag hjälpt dig..


Okey, Nja det är en bra bit hit :p men ja tack för hjälpen. Ska testa och försöka få bort kanten skapligt först. Annars får jag väl göra om.


Som dom säger : Gör om gör rätt


hör av dig nån dag så kan jag fixa det åt dig


biltema rubbing funkar:P bara köra för hand långs kanten:)


Det gör jag pöla. Jasså, får testa det! tack!!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka