Vita prickar i lacken

jag har fått massor av vita prickar i fronten på min röda bil. Jag antar att det är stenskott. det är små vita prickar överallt. det jag undrar är om detta går att typ polera bort på något sätt eller om det vita är grundfärgen man ser så det inte spelar någon roll hur mkt man polerar. jaghar ett lackstift men det skulle ta flera veckor att fylla i alla prickar med det



Svar på inlägget: Vita prickar i lacken



Känn om prickarna "sticker ut" eller om det är små hål. Förmodligen är det stenskott och har man så mycket så det tar veckor att fylla så är en omlackering enda hjälpen.


jag har sett på youtube att man kan köra met våtslipning, fint fint sandpapper och vatten och sedan gnugga ett tag och efter de köra me polish och sen är de borta. har inte varit såna prickar utan repor men de ser ut som på samma sätt. det är vita streck iställlet för prickar. är detta något att rekomendera eller ?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka