Polera plexiglas..

Ngn här som har ngt bra polermedel att rekomendera? Och vart man kan köpa polermedel? Har små -microrepor efter att jag har dammat av skivan (ser mest dessa när jag kikar längs med plexi skivan..)Mvh /L



Svar på inlägget: Polera plexiglas..



Har tyvärr inget riktigt bra svar, men när jag polerade upp strålkastarna så våtslipade jag och körde på med rubbing, efter det torkade jag dem fettfria och klarlackade. Är det till skivan i bagage utrymmet? Inte funderat på att byta ut den mot en glasskiva? Är inte så dyrt som man kan tro, och klarar sig mycket bättre från repor än plexi. Jag kommer att köra med en härdad glasskiva när mitt bygga kommer så långt


Jo, det är ju den skivan.. Ja kanske man ska höra efter vad glasmästaren tar för en glas-skiva Tack för råd(inte tänkt så långt=)


Nej precis, en glasskiva kräven inte så mycket underhåll så du vinner nog i längden på det skulle jag tro.


Autosol funkar skitbra! Har gjort det några gånger. Dock minns jag inte om det är på Plexi eller Polycarbonat man kan använda det. För på ett av de funkar det och på det andra förstör man hela skiten. Men tror det är Plexi som det fungerar på. Men alltså inte helt säker. Så hitta en provbit först eller ring och hör med någon som håller på med plexi rutor.


Tog reda på hur det ska vara nu. Fungerar utmärkt med Autosol på Plexi om reporna är lite större. Är det endast smårepor funkar det bra med bara vax, eventuellt med rubbing. Jag har som sagt själv kört med Autosol på Plexirutor 2-3 gånger och resultatet blir hur bra som helst. Låter kanske som helt fel metod, det tyckte jag också! men blev verkligen förvånad över hur bra resultatet blev.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka