Lackera lister och kofångare, är jag helt ute i skogen?

Hej tänkte lackera mina lister och kofångare på min 250 diesel. Jag tänkte först grunda med denna http://www.bilfarg.se/p_5021/grundfarg- . 400ml.aspx Sedan spruta på med denna http://www.bilfarg.se/p_5410/billack-pa . 400ml.aspx Kommer de bara bli kattskit eller vad tror ni? Och hur påverkar de att grundfärgen är 1k medans lacken har 2k?



Svar på inlägget: Lackera lister och kofångare, är jag helt ute i skogen?



om du ska lackera plast ditaljerna använd speciell plastprimer och sen vanlig färg för bästa resultat, blev kanon på min bil


Tack för tipset. Hittade en plastprimer från hagman, någon som vet hur den fungerar när man lackerar med ett annat färgmärke på den?


De e inga problem, tänk bara på att lägga på plastprimer med 1-3 tunn o då menar jag riktigt tunna lager o sen låt torka ett par timmar. Annars fäster inte färgen...


Så här gjorde jag: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 8#p1839288 Sitter kanon fortfarande, ett år senare. Som sagt är plastprimern viktig.


Kanoners, ska följa din guid blev ju riktigt fint. Fått något lacksläp ännu? Eller skyddar klarlacken bra mot avfettning tvätt etc? Eller bör man använd 2-komp lack också?


Nejdå det sitter som berget än så länge, dock tvättar jag aldrig med högtryck utan med vanlig trädgårdsslang men jag tvättar hyfsat ofta, avfettning osv är inga problem. Högtryck hade kanske blåst bort en del det vet jag inte. Känns riktigt bra än i alla fall.


färgen kommer sitta där den sitter, även med högtryck


Tack för hjälpen, nu har de inhandlas plastprimer, blir att lackera till helgen då jag har råd med färg också. Uppdaterar med bilder senare.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka