Mögel och blekta gummimattor

Har fått mögel under gummimattorna så hur eliminerar jag detta? testade att borsta bort det och rengöra mattorna förra året men det hjälpte tills vintern tog slut sedan kom det igen Gummimattorna är förövrigt väldigt bleka och på en av dom har det blivit som rostfärg, finns det något man kan göra för att få dom mörka igen?



Svar på inlägget: Mögel och blekta gummimattor



HAr du rostfärg på gummimattorna så antar jag att du har rost i golvet. Kanske till och med hål eftersom du får in fukt som ger mögel. Gå till botten med det och kolla hur det står till med ditt golv


som förgående skribent du har fukt under mattorna . för att få dem mörka igen kan man använda sig av vinylglans eller bromsolja men det inte att rekomendera efter som de blir väldigt hala , skulle helre statsa på att köpa ett par nya , jula, biltema har mattor för någon hundra lapp .


läcker värmepaketet? släng mattorna och köp nya, om de inte är några mattor du verkligen vill ha.


Usch det låter inget vidare Får nog ta en titt på det. Förövrigt om det är ett hål i golvet, borde jag inte känna någon unken lukt när jag sätter mig i bilen?


Ja du kan få värme ändå om du har vatten i systemet, så är de på min 740. Men jag lägger ingen möda på att få den fixad då man ska bort med väldigt mycket. Tänkte i med du har fukt under mattorna om du har hål i golvet eller så läcker värmepaketet. du kan få en unken doft av båda sakerna. riv upp mattan och titta på golvet.


Smakar det blöta på golvet sött är det glykol från värmepaketet.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka