S40 00a T-gul matt i lacken

Ni som har S40 vet säkerligen vad jag menar med matt i lacken då detta är vanligt på dessa modellerna. Jag hade tänkt polera upp lacken och få en fin glans i den. Vilka medel/produkter ska jag använda för bästa resultat? Jag använder självklart polermaskin. Jag har polerat ett par bilar innan men aldrig en matt lack. Mvh!



Svar på inlägget: S40 00a T-gul matt i lacken



köpte turtle wax Cleaner som förbehandling och sonax flytande hardwax som efterbehandling. Tack för hjälpen, alla hjälpsamma människor!.........


Såg inte denna träden förens nu .. jag gillar varken turtle eller sonax. Satsa på ordentliga grejer ist från tex ProRecond.


Fyller på Jill's inlägg lite grann. Exempel på ett paket med ordentliga polermedel http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=361 Kombinera detta paket med en polermaskin och ett gäng polerrondeller av lämplig hårdhet så kommer din bil att få tillbaka glansen Hårdare rondeller vid grovpolering, mjukare med finare polermedel osv. Sen får du räkna med att arbetet tar cirka en dag att utföra



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka