Instrumentpanelen - Matt finish [SUPERMATT]

HJÄLP! Jag har provat olika medel till instrumentpanelen i min Peugeot 206 GTI Resultatet jag får är, att det blänker lite för mkt. Ibland när solen är raktpå så blänker panelen upp på fönsterrutan Jag vill ha ett medel som gör att jag kan få [Supermatt] finish på panelen Har ni några tips vart jag kan hitta detta? Tack på förhand,för svaren...



Svar på inlägget: Instrumentpanelen - Matt finish [SUPERMATT]



T-röd utblandad med ca.50% vatten på en microfiberduk.


inte riktigt meningen o ta bort all svart färg på panelen men men fungerar de utan att skada?


Om jag inte missminner mig så är panelen på 206orna blanka från fabrik tyvärr. Men får få riktigt rent funkar som sagt en spritlösning som sagt bra för tvätta rent.


Flocka!


Panelen på en 206:a är inte blank från fabrik. Det du ska göra är att använda ett rengöringsmedel istället för nån "cockpit shine" och annan dynga. Just nu har jag Meguiars APC, Allbrites Rug Up och Trutest Interior cleaner. Alla tre rengör men lämnar ingen blank yta. Mvh. David.


Tack för svaret "Torlejf" Ska testa med Meguiars APC o se hur resultatet blir. Vad tror du om att köra med 50%T-Röd / 50% vatten?


Tack till dig med Dubs! Testade faktiskt lite t-röd o vatten. blev riktigt riktigt bra. fick bort allt blankt! men tog 30%T-Röd o 70%vatten fungerade riktigt bra! TACK!!


Härligt att det löste sig, du tog inga före/efter bilder. Torlejf, ang panelen så dom med vad ska man säga knottrig plast anser jag rätt blanka original, men sen är det självklart vad man jämför med, finns betydligt värre paneler som lämnat fabriker



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka