Vad ska man tänka på när man rost skyddar??

jo jag undrar vad det e jag ska tänka på när ja ska rost skydda trabanten.bilen ska ju endå bara sommar köras men man vill ändå va skyddad. ska ja slippa bort den ytrosten som finns i underredet??



Svar på inlägget: Vad ska man tänka på när man rost skyddar??



Slipa/blästra,2k epoxi,2k färg och underredsmassa


jag trodde man bara ska slippa/blästra,spraya på tectyl o underredsmassa så va saken klar ...trodde ja iaf vafan e epoxi??


Visst det kan du med göra. men tectyl är inte tätt,så rosten kommer tillbaka. epoxiprimer 2k finns på biltema,tipro och massa andra ställen.


hur mycket kostar detta då ?


Epoxy är en syrabaserad grund som är tät och håller sig lä'nge.. kostar en slant men det är den värd.. Varför 2k färg innan underredsmassa ?!?! .. lika bra med Blästring,Epoxy , body , och sen underredsmassa i dom mest utsatta ställena . sen 2k färg.. jobbar inom ämnet så jag vet vad som är vad bra att nån tar tag i trabanterna lycka till // jonas


hehe man måste ta hand om sin ögonsten skulle gärna villja ha det sp billigt som möjligt men hur mycket skulle allt detta kosta??


alla gör vi olika, jag gör på mitt sätt o du på ditt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka