T-röd på lacken.

Lagom trött man blir. Fick se idag att någon hällt något på bilen... Försökte tvätta bort det när jag tvättade bilen förut men det gick inte :S Luktade T-röd när jag luktade på det innan bilen tvättades. Går det att få bort eller är det kört tror ni? Sjukt drygt om det inte går att få bort utan att slipa ner ytan... Detta borde gå att ta med försäkringsbolaget?



Svar på inlägget: T-röd på lacken.



Är det det matta eller det som har runnit?


Det som runnit! Mvh


Lika löser lika. ta t-röd på en trasa


Okej! Tack Mvh


Bruk: Smart Polish TM är en enastående polish, konstruerad för att förbättra lacken med hjälp av mikroskopiska polermedel som inte bara täcker utan även snabbt tar bort fel, rost och repor. Allt för att återfå lackens originalstatus.


Oh fasen! ;D nice! Mvh


Är det jill??


No sorry, it is the smartwax management. You know jill? cool!!!


Nej det var inte jag! Som någon skrev, lika löser lika... Ta en mycket fin och ren microfiberduk, ös på med T-röd o dra FÖRSIKTIGT över strecken. Men ta det mycket försiktigt. Lycka till!





Okej, tack. Skall försöka med det! Mvh


Instämmer på det... En lack kan aldrig få för mycket kärlek Dock funderar jag på lacken. Den ser inte proffslackade ut, så var VÄLDIGT försiktig med T-Röd.. Har du otur så är det så att din lack inte klarar det. Dom flesta lackerna klarar utan problem. Men är det en haragelackat bil utan klarlackad så hade jag testat med T-Röd på ett säkert ställe först så att man inte sabbar hela lacken...


Jag skulle tvätta bort med vatten/avfettning först och sedan köra med polermaskin och rubbing. Tror att det räcker.


Haha aa jo visst skull en polering göra susen. Dock är bilen lackerad för nån vecka sedan bara så just nu är det inget som ligger i planerna. Tack för tipset btw.


Har du möjlighet till det så är det klart bäst!!


Hade Smart Polish TM löst detta då?


Omöjligt att säga... Vet ju ännu inte vad det är och hur pass hårt det sitter. Dock tror jag att en polering hade gjort det mycket bättre, kanske helt bra, kanske inte. I sånahär fall får man pröva sig försiktigt fram



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka