Svenska bil akalla lackerare !! måste vara dom sämta i sthlm !!!

min bil vart repad i början på nov lämnar den till akalla för hel lackering i dec när ja hämtar bilen till våren hinner jag bara komma hem till garaget o ser att de e massa dammnoppor i lacken !!! åker tillbaka till akalla och dom lovar att fixa de efter en jäkla massa klagomål från min sida ,, när ja sedan hämtar den efter 2 veckor igen då har dom försökt polera bilen o resultaten e nu hela bilen e repad !!! riningar på vänster sidan repor under klarlacken på höger bak sida!!! och nu när ja pratar med chefen på svenska bil säger han att dom inte kommer göra nått mer kan inte vänta mej nått bättre resultat på en bil från 2003!! enligt honom men bilen var ju i bättre skick inan den vart repad och omlackerad !!



Svar på inlägget: Svenska bil akalla lackerare !! måste vara dom sämta i sthlm !!!



konsument ombud säger jag... dom reder nog up detta


Det enda du kan göra är att bekosta en M-test och se vad dom säger. Anser dom att jobbet är dåligt så får lackfirman rätta till felaktigheterna och betala M-testet.


Trist med lacken men hoppas det löser sig för dig. kan säga att jag oxå har riktigt jävla kass erfarenhet av Svenska Bil i STHLM, fast detta var på Östermalm. Världens sämsta mekaniker som påstod att det var fel på en grej som det inte alls var fel på. Dom kunde inte fixa det iaf men dom tog 3000kr betalt, utan att ha fixat ett jävla skit, utan att ens veta vad som var fel. Ringde och talade om detta för dom och dom fattade inte hur det kunde ha blivit så fel och så dyrt osv, men dom var inte villiga att lämna ersättning så Svenska Bil kommer jag aldrig i helvete besöka igen. Saab i Uddevalla fixade samma fel på 45min och tog bara 490kr för det och då var felet fixat!!!


Inlägget gör sig bättre som en blogg. mvh Hamilton



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka