Våtslipning & lack impregnering?

har någon koll på hur mycket det kan gå på och vart man kan göra det? har en hel del grova repor på lacken spec. på taket tack vare förra ägarens mamma inte kunde sätta på tak räcke på rätt sätt men ändå ville göra det sj. :@



Svar på inlägget: Våtslipning & lack impregnering?



om det är för djupa repor så måste du lacka. Annars så kan nog en lackerare hjälpa dig med våtslipning. Kanske recondare också. Jag antar att du menar lackförsegling när du säger impregnering och då finns det ju Ditec och Mr.Cap. Vet inte vad det finns för något annat i Stockholm. Finns säkert någon annan här på forumet som kan tipsa om duktiga recondare i Stockholms-området.


precis lack försegling mena ja kom inte på ordet just då tack för svar, ja få ta o kolla med de.


Strunta i vad företaget heter och kolla runt vilka företag som folk är nöjda med istället. Mvh. David.


Tefcar ska du lämna in på dom har Sveriges bästa lackskydd ! verkligen bra resultat av deras lackskydd


Återigen, hur bilen ser ut när man hämtar den har nästan inget att göra med vilket lackskydd man valt, utan hur bra förarbetet är gjort. Alla lackskydd är blanka sålänge den som hållt i polermaskinen vet vad han eller hon gör. Sen kan man diskutera hållbarhet av skydd men det har ju inget att göra med första intrycket av resultatet. Mvh. David.


nej det är ju sant ! men dom har ju vunnit massa tävlingar för hållbarheten och finish för sina produkter men jag är tveksam till att dom våtslipar bilen


Tommy the polishman skulle jag spontant rekommendera. http://www.thepolishman.se/ Be honom titta på bilen och se om det går att våtslipa eller om du behöver omlack.


får KK tillbaka på tisdag ska åka dit ASAP, tack



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka