Vilken är den bästa tectylen ?

tjena är alldels ny här. och har aldrig hållt på med bilar. men har precis köpt en cheva cheyenne 95 som jag har tänkt att fixxa ordning. har tänkt att måla ramen med tectyl och vilken som är bäst då?



Svar på inlägget: Vilken är den bästa tectylen ?



Jag har kört på biltemas men har ju aldrig haft kvar bilen mer än 2 år men de hålde den tiden iaf. Men lånar din tråd lite. Ska ha body till hela underredet på min 240. Ska lacka över detta sen men vilken skulle ni rekomenndera och hur mycket går de åt? Presto som swedol sälger tänkte jag köra med men den har utgått


Försök hitta en med fosforsyra i. seriöst. äter rost. Fanns/finns en lite fabrik nära Landvetter som tillverkade detta till bra pris, det var grymt bra. Rostig plåt blev metallren, såg det när jag skulle kolla efter om det var så bra som han sa. Kommer inte ihåg namn eller nummer. Men kolla Gula sidorna efter kem industri och ring runt.


tack så mycke!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka