Resultatet efter besök hos rekonderaren.

Håller med!



Svar på inlägget: Resultatet efter besök hos rekonderaren.



Innan ja lämna in den. Förre Så här blev resultatet lite bättre iallafall.


Snyggt! Känns väl bra?


dom där skulle inte jag godkänna är juh fortfarande lite skitiga samt att det är bruna"ränder" på ryggdelen. men ett helt klart lyft blev det iaf


jag vet men me tanke på ¨hur långtid innan det varit så, så är det liten chans att få dom helt rena. Men visst ja blev själv lite besviken.


Jodå bättre än innan men lite vitare kunde de ju blivet;)


Kul med en fulländad tråd, från att läsa frågan och sen se resultat i bilder perfekt, vore så på alla trådar..oftast dyker en fråga upp, sen ser man aldrig personen i tråden mer Men ja, blev skillnad allt..men undrar inte ja om ja skulle nått samma resultat med turtles textiltvätt och skrubba ;P hehe, iofs så har det ju setat där ett tag.. du kan ju alltid åka med bilen först till en annan rekondare och låta han/hon kolla på säterna utan kostnad få se va denne tror


tror dock inte du fått det rent med "turtles textiltvätt" då jag själv och andra prövat det ett par gånger och det inte hänt något!. och jag åkte till ett par rekondare och fråga och dom sa att det hade inte funkat med något annat än en sån tvätt och en sån har jag inte hemma vilket gjorde det bättre att lämna in den till dom då för en billig peng.


Så som din är "ren" såg mina säten ut när dom var smutsiga i min gamla skoda Jag fick mina stolar tokvita med vanligt varmt vatten, diskmedel och en våtdammsugare.. Inget hokuspokus!


Tja jo men pröva du och ha det så pass skitt som mina var i tja ca sådär 5år och ingen har gjort något åt det innan ja köpte den och sen försöka ta bort sådan inträngd smuts så kan vi ju se om det är så lätt!.





Det går alltid att få det 100% rent. Men det blev ett skapligt lyft iaf, det förhöjer helhetsintrycket enormt!


Måndag till tisdag? Va lång tid! De jobbet tar ca 1-1,5 tim. Jobbigt att du inte blev nöjd, ja hade aldrig släpt ifrån mig ett sånt resultat.


Vars har bilderna tagit vägen?


Jag ångtvättade firmans alla bilar, jag skojar inte. Kemtvättning i alla ära men ångtvätt is the KING. Synd att jag inte har några bilder bara. Trisst att jag inte ser bilderna på sätena=(( Men ren textilklädsel är ett rent lyft=))



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka