Lackförsegla vilket medel?

hej har nygligen fixat till bilen med ny lack och så och hört att man ska lackförsegla kan man göra detta sj med nått medel och vilket ska man använda? som kan hitta på tex mekonomen och autoexperten.



Svar på inlägget: Lackförsegla vilket medel?



Köp Fireglaze. Är ett bra medel med bra hållbarhet. http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/ . tem_id=139


"Riktiga" 2 komp. skydd säljs bara till företag. Men här kommer ett par andra; http://shop.bollnasbilvard.se/zirconite . c-507.aspx 1 komp.skydd(3olika leverantörer men med samma produkter); http://shop.bollnasbilvard.se/fire-glaz . c-408.aspx http://shop.bollnasbilvard.se/autosmart . c-408.aspx http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=142 http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=359 http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=226 http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/ . tem_id=139


Bara att fråga chefen på ditt jobb om dem inte kan köpa en en provvariant av t.ex. PPS lackskydd eller liknande? Så säger du till chiefen att du polerar och förseglar hans bil;)


tack för tipsen


Ja Fireglaze är ju rekomenderad utav många så kör på det, har det hemma jag med, men inte testat ännu..blir i sommar


Inga problem att köpa 2k som privatperson.


Vilket har du köpt & vart?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka