Originalfärg på plastlisterna?

Tjenare. Har en 850 -96a, där plastkofångarna är i stort sett gråa runt hela bilen. Antar att originalfärgen är svart, och ser gärna bilen som i nyskick igen Hur åtgärdar jag det? Är det som någon sa, bara att ta någon olivolja och stryka över, eller är det bästa att köpa den här "Allbrite Renu It"? Isåfall, kan någon länka till någon webshop där man köper den, eller finns den på Biltema eller liknande? Tack för tips



Svar på inlägget: Originalfärg på plastlisterna?



Beror på hur många gånger du vill stryka över medel. Lackera dem istället.


Ser helst att jag skulle slippa att lacka om hela skiten.


Värmepistol


Känns en aning riskabelt med värmepistol, kan det inte skada lacken om man slinter lite? Vad vet jag...


Nej bara man inte värmer på samma ställe för länge så är det ingen fara. Detta är väl den mest hållbara varianten att hålla det svart, förutom att köpa nya lister.


Jag hade rekommenderat Hagmans Black Chrome tror ja den heter eller bumpershine Den håller mkt bra och det blir svart


Jag hade starkt rekomenderat dig denna produkt:http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/ . tem_id=138 Vad som gör denna bättre än dom flesta, är att den efterlämnar sig en emaljliknande hinna.


Håller med Speedman, Concept Vista är grymt!


Köp det här. Ett riktigt bra medel. Lätt att stryka ut sen ser det ut som nytt





Concept Vista ser bra ut, har hört en del bra om det. Har två frågor, är den där hemsidan något seriöst? Hemsidan ser inte så professionell ut... Och sen, hur applicerar man? Spruta på en disktrasa och sen bara stryka över plasten?


Hemsidan är väldigt seriös kan jag intyga. Har handlat där ifrån och mycket trevlig service Köp till en liten applikatorsvamp därifrån sen bara häller du lite i svampen och stryker på Kan rekommendera att handla där. Billigare än många andra är det också


Tack för hjälpen! Blir nog ett köp också Är jag bara dum, eller finns det ingen applikatorsvamp? Letat som in i helvete på hemsidan Och hur mycket kostar frakten? Står ju knappt något på hemsidan!


Vad är det du tycker ser oseriöst ut på hemsidan? Applikatorsvampen finns inte på sidan. Har bara 2st i lager kvar, och inte hittat någon ersättare än. Så tanken var att använda dom i pektförsäljning. Men vill du ha en liten mikrofibersvamp för 34:- så skickar jag såklart med det också. Frakten kostar 99:- upp till 2kg. Köper man endast 1 flaska eller liknande, kan jag skicka den i vanligt brev för 79:-. Mvh Tobbe


Hehe det där är Speedman's egen hemsida OnT: Jag måste hålla med om att värmepistol är riktigt bra faktiskt, gör du det nogrannt så blir listerna som nya. Kör inte för länge på samma ställe bara och akta lacken så är det ingen fara..


Men han har rätt, proffesionell är sidan inte vare sig man tycker sidan ser bra ut eller inte. Då jag gjort den helt själv, och inte är så kunnig inom detta. Ex: bara att byta min mailadress denna veckan, till en seriös. Detta tog mig flera arbetsdagar till och från Så proffsig är jag! Dock kan man alltid ändra på saker kunder och andra tipsar om Men oseriös hoppas jag inte den ser ut som ändå!?


Oseriös menade jag inte riktigt, mer att den såg lite "oproffsig" ut, som du själv nämnde. Stod inte så mycket information etc. Men spelar ju inte så stor roll när sidan har gott rykte Till applicationen, hur applicerar man? Ska man använda en tvättsvamp eller fiberduk?


Kan tipsa om Turtles "Bumper shine"! Fungerar jättebra. Se till att göra rent och och spraya på torr yta bara. Ser ut som nytt igen http://www.rusta.se/vinylglans_turtle_b . 01227.html


Ok, ska lägga till lite allmän info om webbhandeln. Man får tacka för uppriktigheten Man måste inte ha just denna svamp, men är dock smidig att använda då den är tvättbar i en maskin. Man kan applicera en vanlig engångsvamp, mikrofiberduk m.m. Vad som helst som har uppsugningsförmåga som klarar tyngre, flytande vätska. Så en vanlig trasa fungerar inte lika bra. Svårare att få en jämn hinna på föremålet då.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka