Liten svart fläck i backljuset bak blev stor utsmetad fläck

Halloj! Håller på och tar bort toningen i bak på mina lyktor inför besiktning och våtslipade upp ytan efteråt. Såg sedan en pytteliten svart fläck i reflektorn för backljuset. Tog en tops och började dra på fläcken och den blev jätte stor istället. Testade med kemiskt ren bensin men händer inget! Hur kan jag få bort detta?



Svar på inlägget: Liten svart fläck i backljuset bak blev stor utsmetad fläck



aceton Cellulosa-förtunning


Enkelt, avfettning av ett bra märke


Du kan slänga backlysena om du vill, det säger dom inget på bes om Men prova avfettning av stark variant som sagt och jobba på det


ja brukar använda lacknafta för skit som inte sitter på lacken, löser den mest svåråtsittande skit men akta så de inte kommer på lacken!


annars har du CRC Bräkleen underbar produkt som tar bort det mesta det får sånt där svart tugg tugg liknande att rinna av:P


Tips på avfettning att pröva med? Har Turtles nano men känns inte som det starkaste? Annars får jag väl prova bräkleen då jag ändå ska fixa oken i vinter.


Turtles nano vart bäst i vi bilägares test tror jag de va, pröva!


crc packningsbortagning. prova den tar det mesta


fan många bud nu. Blir att testa avfettning först från turtle nano. funkar inte det så bräkleen.





Bräkleen testat. Hade ingen avfettning hemma. Fattar inte vad det ska vara för något. Lyktan är köpt på skroten så fläcken fanns där när jag köpte den. Undrar verkligen vad det är för något. Smetades ut med aceton men får inte bort det.


Ta rubbing och polera bort de, gnugga på.


Insidan av lyktan, kommer inte åt att rubba där inte.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka