Missnöjd med monteringen av ny vindruta. Till och med skadligt för bilen?

Okej jag har varit ute och tagit några bilder. Lägger dem i min profil så fort jag lyckas



Svar på inlägget: Missnöjd med monteringen av ny vindruta. Till och med skadligt för bilen?



Nu finns bilder uppe! På mina fordon.


gå tillbaka! carglass som gjorde mina föräldrars gamla s80 fick göra om jobbet då det droppade in vatten.


Så vad säger ni om bilderna? Är det inget att bry sig om eller? Kan ju vara jag som är sjukt pedant...


Jag tycker det var väldigt svårt att bedöma av bilderna faktiskt:S, men om du som kund är missnöjd så är det ju bara att gå tillbaka och berätta detta. Håller de inte med så åk med bilen och visa någon som vet. Det är min åsikt.


Satt inte listerna så tidigare så ska du självklart gå tillbaka. I annat fall hade jag nog gått tillbaka i alla fall och frågat om det verkligen ska vara så.


Lite nyfiken på hur det gick med rutan...?


Okej jo men det kan jag berätta Jag åkte tillbaka först 1 gång och visade rutan för en i receptionen och hon sade "ja men så ska det se ut". Jag nöjde mig inte med det utlåtandet utan åkte tillbaka nästa dag när gubben som skötte monteringen jobbade och han tittade på det och hävdade att: -"Det har alltid sett ut så, det måste vara så för att man ska kunna haka i den andra listen. Vattnet som rinner in i gliporna där rinner ut i hjulhuset". Så resultat: Jag vet till 110% att det INTE såg så förut men jag måste ju lita på "expertens" råd. Men om det blir några negativa konsekvenser av det hela så kommer de höra av mig igen, det vill jag lova. Och jag kommer varken byta någon mer ruta där eller rekommendera dem till någon. Mvh// jocke



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka