Fräscha upp och hålla efter utsatta aluminiumdetaljer, hur?

Tjenare! Har har lite olika aluminiumdetaljer på lastbilen som jag funderar på att försöka fräscha upp till våren sen men jag vill vara säker på att det inte är omöjligt att hålla dom fräscha efteråt. Eftersom dom sitter utanpå så får dom stå ut med väder och partiklar ganska rejält. Går det till att börja med? Vad för arbete kommer det innebära för mig för att hålla dom fräscha efter det? Kan det bli värre än det är nu? Om det går, vad ska jag ska göra? Hur och vad bör jag använda? Det gäller alltså olackerade aluminium delar som jag vill polera? upp igen.



Svar på inlägget: Fräscha upp och hålla efter utsatta aluminiumdetaljer, hur?



enklast e väl o prova o dra en vända autosol på o se hur pass de blir.. annars om de bara e helt obehandlad aluminium så e de ju bara dra fram sandpappar o göra det ordentligt från början o sen avsluta med autosol.. sen e de ju bara underhållsputsa lite ibland så de inte går ner sig allt för mkt mellan gångerna så e de ju ganska lättskött



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka