Hur får jag bort dessa rester efter polering

Har polerat bilen igen men fick detta efter poleringen, inte snyggt alls så vad gör jag för att få bort det:/? Ska jag polera igen eller hur ska jag göra Detta är på flera ställen på bilen men värst där jag fotat. Mycket tacksam för tips/hjälp



Svar på inlägget: Hur får jag bort dessa rester efter polering



Har du vaxat eller? gjorde de på Forden också blev likadant... men tvättade av den då försvann de


Nej har inte vaxat den ännu, vill inte göra det då den ser ut såhär


bara polera om .. tror du användt för mkt polerings medel för och få fram de där.


Kanske inte behöver polera om, men bara ta en ren polertrasa och gnugga tills de försvinner, om de inte torkat in för hårt.. då får du kanske ta maskinen, men jag vet inte om du ska lägga på nytt medel där du har rester kvar och sen ta bort de överblivna medlet me polerdukar..


Okej jo hårt sitter det, har försökt gnugga med microfiberduken men det går segt minst sagt och hjälpte inte att tvätta den heller... Jaha så polera om då eller hur ska jag göra?


vad är de för nånting du har använt??


polerade min bil för ett tag sen, använde meguiars scratch x och deras vax efter, såg nästan ut som ditt när jag var klar, tog en vanlig frottehanduk tillslut och torkade försiktigt, funkade för mig och blev sjukt nöjd med resultatet


Detta var enbart efter poleringen? Tvätta isåfall bilen så bör det försvinna sedan kan du vaxa om du känner dig nöjd med resultatet av poleringen.


Japp enbart efter polering, tvättade bilen häromdagen o drog på avfettning men släppte inte för det Försvinner ytterst lite om man står o gnor som en idiot med MF duken men tar ju 10 år för att få bort det där





tvätta bort eller kör på den med nå annat medel.. kan bli sådär ibland om lacken va trött innan men man ska alltid testa på en yta först o se hur lacken reagerar på medlet om man e osäker..


lacken var blank innan men den var lite sträv eller hur man ska förklara så därför tog jag o polerade den o det var ju andra gången bara jag polera en bil med maskin. Men ska jag köra på med poleringen igen eller ska man ta nåt annat tro?


Har använt turtle extrem color back eller vad den hette. Den funkade bra på flera ställen men på de andra ställena blev det såhär. Antar att jag haft för mycket medel på maskinen


prova och kör med ett dubbel verkade medel. typ vax och rubbing i ett


okej som vaddå?


typ nån form av vaxpolish, t.ex Lahegas vaxpolish mvh


Hej "Opeldrifter"...Prova med rent polish några gånger...Sedan lägger du på ett fint lager vax...Om det inte fungerar så kan jag rekommendera Meguiars vaxprodukter som allesammans tar bort flammor från lacken i ett enda drag...Lycka till..!


Som andra skriver, använd ett polish, detta bör ta bort skiten för dej. Sedan undrar jag om du varit ute eller inne och polerat? Ser ut som du stått i solen och kört...?


Jag stod i skuggan hela tiden så det var det inte Okej så den där colorback ska jag inte köra med då utan bara Polish som t.ex sonax?


Sådär drog på lite sonax polish på ställena o lät torka några minuter sen var det bara att torka lite lätt så var det blank o fint utan polerrester Men är det bara använda den polishen då o sen vaxa eller ska man köra med nåt annat medel först o sen polish eller hur?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka