Ordentligt oljespill i motorn på volvo 850, hur ska jag få bort det ?

tjena! igår så kände jag mig verkligen som kungen alltså...hade fyllt på lite olja i motorn, då jag såg att det var lite dåligt med det...åker hem, och märker att det luktar bränt utav bara fan! öppnar upp huven, och upptäcker att jag , som har gått fordon 3 år har glömt att sätta på locket fick bort den mesta oljan med lite papper, men det luktar fortf. bränd olja. är det bara avfetta och spola av skiten eller kommer den sitta kvar? mvh andreas



Svar på inlägget: Ordentligt oljespill i motorn på volvo 850, hur ska jag få bort det ?



skruva ner det mesta å tvätta rent det, sen gör en riktigt noga motortvätt!


åh, suck..det låter lite små jobbigt var just ute och kollade ´på skadan i dagsljus, såg inte så farligt ut...blir nog bara en lättare motortvätt faktiskt.


Täck för tänddelar på bilen.. Samt lmm.. sen massa avfettning och mosa på med högtryck Se till att motorn inte är varm bara..


det är det som är problemet, kan aldrig få den sval måste åka minst 2 mil för närmaste högtryck, har ingen själv nämligen kan ju iof sig vänta, men att få den helt sval tar ju en stund.


Den som väntar på nått gott...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka