Få bort Hund? päls ifrån golv, säte?

Hur i helsike får man bort det? Det går absolut inte att dammsuga bort det, skiten sitter kvar ändå. Finns det nått annat man kan ta bort det med? Nått som man kan typ dra upp skiten med? Tänker absolut inte sitta och dra för hand. Det kommer ta veckor Men att dammsuga gick inte.



Svar på inlägget: Få bort Hund? päls ifrån golv, säte?



Du råkar inte ha någon borste till dammsugarn? Jag fick med en borste som man sätter på dammsugarmunstycket och det funkar bra. Men man får ju trycka på rätt bra för att det ska lossna. Annars kanske det funkar med klädroller?


Njae. Har ingen sån.. Är det en sån här du menar? googlade lite ^^


En vanligt roller borde duga bra? som på bild ja.


Hundhårsborste :-) 45 riksdaler http://ditecshopen.se/view_product.php?product=11 Hittade en till på Pingens, lite dyrare dock.. http://www.pingens.se/product_info.php? . ucts_id=53


Ok, får köpa en sån och pröva.. Men det blir nog jääkligt bökigt när man ska under säten och grejer.. Då får jag köpa en borste till dammsugaren också och bråka som fan med golvet. Gillar inte när folk inte städar bilen när man har djur..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka