Kommer det försvinna ifall jag lämnar in den på en rekondfirma?

Hejsan, smartskaftet som hade min bil innan skulle ju vaxa bilen och det blev ju inte så bra, för när den är nytvättat så ser man i solen hur han har vaxat och ser förjävli*t ut på bilen, och jag undrar ifall man lämnar in den på en rekondfirma ifall dom kan ta bort det när dom vaxar bilen? tacksam för svar!



Svar på inlägget: Kommer det försvinna ifall jag lämnar in den på en rekondfirma?



Han har inte vaxat, han har polerat, troligtvis med en maskin han inte klarade av. Svaret är ja, lämnar du in din bil på polering så kommer hans misstag att försvinna. Dock försvinner det inte genom att bara vaxa. Mvh. David.


Syns tom på bilderna hur bedrövligt det är. Utan att ha sett bilen live så gissar jag att det är polerat för hand... Inga problem att få till det där som sagt.


Lämna det till någon bra firma/polerare så det inte blir samma sak igen.


Tack så mycket för alla svar! japp ska lämna in den på en firma och göra en hel rekond, alltså både utvändigt och inne, så får vi hoppas att det försvinner, en fråga till bara, när dom gör invändig rekond, hur gör dom då? har ni gjort invändig rekond och hur blev eran bil?


Oftast är det dammsugning, torka rent alla paneler, putsa fönster och lite småsaker. Vill man ha inredningen textiltvättad så brukar man betala extra. Mvh. David.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka