Sprayfärg på baklamporna

Någon idiot har tyckt att det är kul att spraya gul sprayfärg på baklamporna, har kommit lite på lacken också...hu kan jag få bort detta?



Svar på inlägget: Sprayfärg på baklamporna



Thinner.... Eller ännu bättre.. Det som sitter på lacken polerar du väck med ett bra polermedel eller autosol om du behöver grövre. Det som är på lysena skulle jag inte ta med thinner utan med bromsvätska. Dock bör du ta väck dom innan så du inte får det på lacken... Är det färskt kan t-röd fungera det är skonsamt mot både lack och baklysen..


Tackar=) Får ta och testa det=)


borde funka fin fint med klotterborttagare.


var finns det att köpa?


Risken är ju att färgen följer med på bilen och att lamporna löses upp. Jag antar att man vill undvika det


Ojdå då testar jag nog med det du sa=) Nu har dett visserligen inget med detta att göra men nu är det så att jag annars får köpa nya baklampor och byta ut...idiotförklara mig gärna men jag är tjej och kan inget om detta, om jag kollar på internetaffär och köper baklampor, detta är det enda som behövs va? Alltså jag behöver bara dom eller jag behöver fler baklampor?


http://shop.bollnasbilvard.se/sixten-kl . p-370.aspx löser inte upp lacken nej.


Finns en hel del olika klotterborttagningsmedel, inte bara den du länkade.. Bra klotterborttagningsmedel tar gärna bort lacken på bilen.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka