Inte så djup lackskada...

Hejsan! Råkade ut för en olycka idag (fredagen den 13) och vill ha lite råd på hur jag skulle kunna fixa till dessa två märkena på bilen. Har fått lite förslag alleredan men vilket skulle kunna vara bäst för detta? Verkar inte vara så djupa repor utan är färg från en annan bil. Förslag? eller det kanske behövs mer info? Tack på förhand



Svar på inlägget: Inte så djup lackskada...



Börja med att polera.


Fick liknande skador förut på min gamla bil. Det va gjorde va såhär:Fint våtslip papper på reporna. När du har slipat ner reporna så tar du bara & köper en Täck färg på burk. Gå till din bilhandlare & så får du rätt färg. Sprejja tunt lager där skadan är och wipps så e de borta. Syns inte för den delen heller att skadan har varit där om du gör de med lite nogranhet=) Billigaste alternativet & det blir bra resultat.tro mig


oh tackar! Tar jag och polerar så mycket jag kan först och sedan kör jag på det du kanske har något exempel på bild typ, före och efter?


Nae tyvär, men gjorde iaf ett sånt här jobb på styvfars splitter nya bmw. -04 han ville inte betala 5 lax för 2 stora repor i bakre kofångaren. Man såg inte ens att han hade backat in i ett släp sen:)


aouch okej x) lite värre än mitt men jag testar detta imorgon om jag får tid.. det är trots allt alla<3dag ^^


Polera bort färgen från andra bilen för hand. Ta först lackrengöring. Om de inte går så ta lite rubbing. Glöm inte vaxet. Ska väl inte vara problem och få bort det=).


Men det är för kallt för att polera x(


Går väl alltid hitta någon lokal man kan hyra/låna


Ja, hjälpte inte att polera... får lösa det på något enkelt smidigt sätt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka