Liten Buckla

Hallå hallå, alla bilälskare tänkte bara kolla upp med er om lite upplysningar, kring en tråkig händelse som inträffat:( Jag har tyvärr fått min vänstra dörrsida lite inpressad "Buckla" ser ut som ett litet streck på ca 15 cm som har gått in lite inte alls så jätte allvarlig, dock kan det synas om man kollar lite extra. Det tråkiga är tyvärr att bilen inte är min och jag måste lämna den i 100% nyskick! Nu till min fråga finns det något medel eller behandling som kan motverkar själva "bucklan"? Om inte så undrar jag hur man kan laga detta på bästa sätt professionelt (Alltså inte göra det själv) ? Och isåfall vad skulle kostnaderna hamna på ungefår behöver inte ett exakt pris endast ett ca. pris? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Liten Buckla



lägg in en bild så är det lättare att hjälpa dig.


Bild så blir det lättare!


Automiracle fixar bucklor inifrån utan att montera isär något med jättesmå verktyg. Blir helt osynligt sålänge lacken har klarat sig. De tar ca 1500 för att fixa en panel (dörr,huv etc.) automiracle.se , osäker på om det finns i Gbg dock.


Du har ju också http://www.buckelservice.se/ som åker runt till olika bilhandlare och kan säkert fixa din bil på plats om du har garage. Vettiga priser har dom också. /Ena


buckla.se


Räkna med 1500-2000:- för bucklan. Rikt utan lackering.


är lacken ej repad finns det verktyg som man limmar på och sedan drar ut bucklan sedan vrider man bort verktyget man limmat dit utan att skada lacken över huvud taget tar typ 10- 30min beroende på hur grov bucklan är behöver ej lackeras om efter, klockrent vi använder sådana på skolan vid mindre bucklor


Yrkeshemligheter håller man för sig själv;)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka