Hur får man bort rester av silvertejp?

Hejsan! Hur får man bort rester av silvertejp? Skiten sitter sjukt hårt, tips mottages! Tack på förhand



Svar på inlägget: Hur får man bort rester av silvertejp?



Menar du att själva klistret sitter kvar? Jag använder label off som köptes från biltema 36-4519 Fungerar bra, bara spreja på, vänta sen torka bort. Lite OT: (Jag hade inbrott i bilen förut, så tejpade en plastfilm runt fönstret, så det var silvertejp rester på lacken och fönstret, när jag väl skulle byta rutan, och ville inte repa lacken för att få bort resterna så jag köpte detta medel, å det fungerar suveränt)


Autosmart har en lim och tjärlösare som fungerar utmärkt, har dock bara provat väldigt lite på billack så vet ej hur det kan påverka lacken, men har för mig det är för fordonsbruk. Kan kolla lite närmare på det på jobbet.


Diesel är nog billigast, 12,40 liter


Om man behöver 1 Liter så Men Label Off har faktist Citrondoft


Inget går upp emot lacknafta Går ha till det mesta


Citrusdoft? Riktiga män liktar diesel! Aceton funkar till allt, t.ex. lösa upp limmet från silvertejp


Fick bort "rester" från silvertejp som nån idiot hade tejpat upp på bakrutan med T-Röd


Aceton luktar skit , Vi mesar gillar Citrondoftande medel haha.


Jag ska inte använda det på bilen utan på en båt som jag "råkade" maskera med silvertejp.. hehe T-röd fungerade inte bra dock, diesel har jag hemma så det får jag pröva även handla Aceton och Label Off och Lacknafta, det borde Mekonomen & Verktygsboden i Borås ha. Jimpiz: Aceton luktar gött som fan ! Tack för svaren grabbar, ska testa dessa medel.





spolarvätska kan funka?


Verktygsboden har allt möjligt! Diesel har dock ingen direkt verkan utan behöver en stund eller större mängd.


Mekonomen knalleland hade Label Off och det fungerade utmärkt! Tack för hjälpen!


blanda 50/50 lacknafta och t-röd... så hinner de verka och spriten tar bort skiten sen.. t-röd skulle kunan få lös de men det torkar alldeles för fort, samma med acceton ingen ide att ens försöka.. Du måste ha i lösningsmedel, som kan ligga på lite dvs. lacknafta tex. och sen rengörning, tex- t röd... Annars finns det ett speciellt limbortagningsmedel.. men de blir samma pris samma resultat typ..


kör lite ppg d837 klockrent och ta bort all skit på lacken utan att lacken skadas


Med kemisk ren bensin som du köper i flaska på apoteket. Eller limborttagning, på tel Mekonomen. Du råkar inte veta någon privatperson som waxar och polerar bilar för en rimlig summa?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka