Bra spolarvätska?

Jag har länge kört med OKQ8's färdigblandade spolarvätska, men jag har kommit på att den är ganska dålig och får man flugor och annat skit på rutan så får man torka bort det för hand. Finns det någon riktigt bra spolarvätska? Jag funderade lite själv på om man skulle blanda i lite "insect remover" eller något, men det kanske inte är någon bra idé. Jag läste också lite tips på internet att man skulle hälla i några droppar diskmedel för att få bättre resultat.



Svar på inlägget: Bra spolarvätska?



insekter har en heldel protein i sig vilket gör att det blir kletigt om man kör me torkare samt spolarvätska.. vissa insekter går bra men andra inte... det är jobbit me insekterna precis när dom kommer mitt i "planeten"


Jag köper koncentrerad spolarvätska på ÖB som jag blandar ut efter eget behov. Och sen så har jag i en skvätt Turtle Wax Supersikt. Funkar bra för mig iaf... http://www.turtlewax.se/mallar/l_artmal . &sida=


blir rutan helt ren då? har nämligen det problemet på jobbet :p



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka