Kan xenon like förstöra reflexarna?

kan xenon like förstöra reflexarna?



Svar på inlägget: Kan xenon like förstöra reflexarna?



förlåt råkade skriva i fel forum men ni kan svara om ni kan änddå tack


menar du look a like eller vad!?


ja precis? och det går helt enkelt inte igenom besiktningen eller hur? vad händer om polisen ser det ingeting va?


Antar att du menar xenon look a like... Är antal watt samma som orginal så är det ingen fara. look a like kostar väl ett par hundra, köp riktigt xenon från vvme.com istället! Billigt o bra edit: Är lamporna E-märkta så är de godkända av besiktningen om jag inte minns fel. Polisen säger ingenting om lamporna är godkända.


xenon look är inte godkänd i huvudtaget tror jag iallfall men har du hört nåt om polisen man åker in ditt eller nåt vad har en orginal för styrka är det 12v 55w?


12v 55w är det ja. Är lamporna E-märkta så är de godkända, sen kvittar det om det är vita halogen, gula halogen eller xenon look a like lampor, bara E märkningen finns på dom så är det godkänt. Men finns xenon look a like som är på mer watt än det får vara och de är ej lagliga att köra med + kan bränna sönder reflektorn.


ok då är det bra ju med en 12v och 55w och e märkta eller hur?


?


ja





vad tycker ni om dom här xenon look i http://www.stylingbutiken.se/ under ljus och lampor det passar en h7 till en volvo s60 va? det va jääte billig 149kr är dom bra i kvaliten nån som har använd den och kan man lita på hemsidan om man betalar förskott till dom så slipper man frakten?


http://www.stylingbutiken.se/Shop/Appli . p?iId=1708 dock brukar inte dom lysa nåt vidare. testat de flesta look a like. köpte xenon från mydepots istället.


är det sant 100


kan du fler hemsidor som är e märkta, som är bra och billiga har du blivit nångång stoppat av snuten?


xenon look alike är bara ett annat ord för vitare halogen lampor.


Menar du "Reflektorerna"? Eller vad menar du med reflexarna?


Reflektorerna. Har nån testat xenon look som var köpta i stylingbutiken är dom bra


Fakexenon är så jävla fattigt..


Om det är H7 du ska ha så har dom sådana med "xenonlook" på rusta... 19 spänn styck. http://www.rusta.se/glodlampa_till_bil_ . 01125.html


hahaha va grymt juh fler tips billiga fast bra tackar



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka