Meguiars vax, vilket är bra/bäst?

Som rubriken lyder så undrar jag vad för vax från Meguiars som är riktigt bra? Vill ha ett som är lätt att applicera och som håller länge. Har kollat runt lite på Bilvårdsgrossisten och har hittat "Meguiars NXT generation Tech wax 2,0" och "Gold Class Clear Coat Car Wax" som jar är lite inne på. Är dessa bra nog för mina önskemål?



Svar på inlägget: Meguiars vax, vilket är bra/bäst?



Meguiars NXT generation Tech wax 2,0 satsa på det


jag provade gold class och är riktigt nöjd (hade turtle extreme nano innan) . inga rester och lättjobbat som satan! vill prova NXT gen 2.0 men hört att det ska hålla väldigt dåligt...


jag har kört med Meguiars NXT generation Tech wax 1 (läs 1) Luktar förbannat gott


Meguiars NXT generation Tech wax 2,0 tar även bort mindre tvättrepor om du kör någon runda med maskin. Fungerar alldeles utmärkt för mig. Fick en otrolig glans på bilen. Luktade godis i hela garaget efter vaxning också


vart köper ni det nu när micro stängt?


mekonomen


Är Meguiars bäst lr ?? Putsar o vaxar me de själv men gick in i en butik förra veckan o frågade efter de, gubben sa att dom inte hade nåt sånt och att de va PISS dåligt o att de inte höll länge.. Sonax o Turtle va bättre, sedan sa han till mig att man putsar bort repor i lacken med autosol... Är detta verkligen korrekt ?? hahaha har för mig att autosol inte ALLS ska användas på lack :S.... Inte billack iaf..


nxt tech e mest ett utställningsvax, kanon yta och lyster men håller dåligt. Villa ha längre skydd bör man titta på deras gold class linje eller carnuba vaxet som ingår i ett tre stegs system.


NXT Tech Vax bör läggas i ett lager som får ligga typ en timme och som man sen torkar av innan man lägger ett andra lager som får ligga över natten. Då får man en underbar yta och en bra hållbarhet! Sen underhåller man vaxskyddet med Ultimate Quick Detailer så är det ett rent nöje att vara bilägare sen!!





Kanonbra tips! detta ska jag prova Är det stor skillnad mot att man torkar av det som ett vanligt vax?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka