Va tycker ni om Spay wax

Det fungerade inte alls för mig, bilen blev extremt flammig.



Svar på inlägget: Va tycker ni om Spay wax



Jag använder nått som heter Quickglozz från Smartab. Det är ett slags tvättvax man sprutar på väldigt lite av och sen tvättar in med en svamp och mycket vatten. Skummar inte eller nått. Om bilen är riktigt skitig så tvättar jag som vanligt med avfettning och schampo först, och sen med Quickglozz. Är bilen inte särskilt smutsig så kör jag bara med Quickglozz och vatten. Det är dyrt som attans per liter, men ändå billigt per tvätt eftersom man använder högst 0.5dl varje gång. Det funkar ypperligt bra och håller i ca 10-14 dagar. Man behöver knappt torka bilen efteråt för att vattnet bara rinner av...


Eftersom jag jobbar med bilvård dagligen så fungerar det mkt bra. Får du en "flammig" yta så är det lättast om du kör av det med maskin.


jag tycker det fungerar sådär men det blir ju alltid bäst när man gör det på "riktigt"


Har provat OKQ8's Nano Express wax och tycker det vart riktigt bra resultat med tanke på hur smidigt det är och jobba med.


när jag praktiserade på rekondfirma så var sprayvaxet till för bilarna som kom från bilfirman, vilket enligt ägaren till rekondfirman var något av en snabb lösning, bilen ser blank(are) ut och får lite fin vattenavrinning, men hållbarheten är ju lite si o så, men det såg ju bra ut för kunderna... Och nej det var ju inte turtle's wax it wet eller något sånt, utan något poshigt från lahega.


Min bil blev flammig första gången utav Wax it wet.. men det var för jag inte läste på flaskan att man skulle skaka den först


Jag har testat flera sorter och fastnade på sonax vax, väldigt bra att lägga på och därefter lätt att torka.


Använder Wax it wet varje gång jag tvättar bilen (ca 1 gång i veckan). Tycker det går lättare att torka av bilen med det på. Sedan blir det kanonresultat varje gång. Bilens lack var inge vidare när jag köpte bilen, men rekond hos bilfirma gjorde under, efter det har det räckt med våtvax för att behålla den blanka ytan. Förstår dock inte riktigt hur en flaska skall räcka till 15 omgångar eller vad det nu står 3ggr tror jag den brukar räcka.


kör med wax it wet lite då å då. Tycker att ytan blir riktigt bra med det. Dock ganska dyrt tycker jag.





Aqua wax från Autoglym är jag sjukt nöjd med



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka