Få bort svarta märken från parkeringsskada?

Tjenare grabbar. Köpte en bil för ett tag sedan, en audi a4. Den hade dock en parkeringsskada (fick f.ö. pruta för detta), det är ungefär som svarta märken på sidan utav bilen. Som om att en svart bumper kört in där och lämnat efter sig plastspår. Någon som har tips hur man får bort detta utan att skada lacken? Ska försöka lägga upp en bild när jag får tillfälle att fota. Tacksam för hjälp!



Svar på inlägget: Få bort svarta märken från parkeringsskada?



Provva gnugga med tummen, försvinner det så är de nog gummi eller plastrester från någons stötfångare. Annars kan det vara färg från en annan bil.


Polera bort det med maskin och cleaner.


Börja inte polera på det för det första utan ta lite tinner på en trasa å se om det svarta försvinner, går det bort kan du polera bort reporna. Kan notera det om man börjar polera först så är risken att du bränner fast det "svarta" i lacken.


Ok tack, ska prova med det Verkar ju vara plast då jag kan skrapa bort ganska lätt ändå.


om det blir små märken kvar så kan du testa turtle vax colur magic. då får man med som en riktigt kladdig "krita" ungefär, som man målar på märket först sen polerar man bara över det sen. brukar bli riktigt bra



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka