Fråga: Vax som kan köpas i närmaste affär, vilket?

Lite småluddig beskrivning.. Det är så att jag och "olsson89" ska piffa upp hans BMW 328 nu när den står inne i garaget i väntan på våren Bilen behöver en omgång med maskinen, tvättrepor finns det en del av. Var och kikade lite på mekonomen häromdagen på medel till bilen. Det mesta som står i hyllan är ju Turtle Wax.. Undrar om man ska rubba bilen eller om det räcker med cleaner? Maskinen som ska användas är Biltemas Dubbelisolerade för 299kr (den som de flesta äger ) Till grundarbetet tänkte jag att man bör ha lite hårdare trissor än de som följer med? Sen använda dom medföljande till vaxningen. Bilen är Daytona Violett, eller har jag fel? Kom med förslag och inköpsställen Mvh Björk



Svar på inlägget: Fråga: Vax som kan köpas i närmaste affär, vilket?



Köp hårdare trissor för poleringen. De som följer med är tillräckligt mjuka för att lägga lackskydd med. Gällande rubbing eller rubbing+cleaner så är det svårt att svara på, biter inte bara cleaner så kör du rubbing. Är det endast tvättrepor brukar en bra cleaner vara tillräcklig. Har ni autoexperten i närheten? De har lahegas nr 17 som kan funka utmärkt för det ni ska göra.


Autoexperten ligger ca 3 mil härifrån så de får väl anses som rätt nära ja. Nr. 17, är det den lite finare rubbingen som kallas fine-cut?


Precis


Än sitter takterna i Vax då? Köra på deras Banana Wax? Luktar ju för jäkla gott


Den är väldigt lättarbetad och blir bra för ändamålet.


Okaj, så bra Då ska jag tala med ägaren om detta och se vad han säger Lahega är ju bra saker, så vi kör väl på det


17 biter rätt bra med rätt trissor. Helst lite hårdare blåa eller gula. Autoexperten har även de.


får man föreslå smartab´s produkter eller 3m´s produkter ,,,, har använt smartab´s produkter och e riktigt nöjd med smartab...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka