Rostskydd behandlingar

Finns de någon annan som har bilder på sina bilar som är rostskyddade någon stans på en auktoriserad rostskydd firma. själv håller jag på med rostskydd och är intreserad av vad andra tycker om kvaliten och priserna på behandlingar på andra ställen?? kanske de finns någon här som har behandlat sin bil hoss oss i partille? rostskydd på de riktiga sättet....



Svar på inlägget: Rostskydd behandlingar



Ser bra ut det dära i alla fall! men målar ni/sprejar ni hela underredet ?. tänkte avgasröret blir ju ganska varmt borde ju bränna bort skyddet om det inte är en värmetålig sådan ?


sprutar hela underredet och den tål värme den bräns inte bort från golvet men bräns bort de lilla som kommer på avgassytemet..


kostar en sån där behandling ? svindyrt kan jag tänka mig ?


ca:6500kr beroende på bil..den på bilden kostade 5900kr toyota corolla -07


ok det var ju inte så farligt en mb 190 är ju inte så stor heller


nej men de är mycke jobb med undereds tvätt och sen ska alla balkar blåsas invändigt med..mercedes har så mycke ställen att gå in på ....


en mazda 626 coupe då?dom är ju ganska så små


en toyota aygo är liten och smidig bil att behandla...och äldre bilar tar tvätten en längre tid för de ska bli helt kemisk rent under och i alla balkar...en ny bil är ju ett skön jobb att tvätta under...


aha okey. Jag kan tänka mig att det måste vara grymt optimalt att köpa en ny bil, köra den på släp direkt till er och behandla den!





Om man gör det själv ska man förstås framförallt inte pricka kardanaxeln om man har någon.


Ser fint ut, är massan kletig eller torr?


den massan torkar efter par dyng och är ganska torr efter de den fasnar ju lite på händerna om man petar underedet men men vem är där o petar men besiktningen slår inte äns sin hammare på botten när dom ser att bilen är behandlad på en auktoriserad rostskydd center för dom får inte skada behandlingen annars måste bilprovningen betala en kompletering på rostskyddet...den ska vara hel täckande massa ..


de är mycket svårt att göra själv för du har inte alla mönstycken som vi har att komma åt alla tom utrummen men men kardanen behandlas och, de är ingen fara att spruta den


Nja, jag menade inte att man skulle lyckas lika bra, men många sprutar själv och glömmer då att täcka över kardanaxeln. Om det kommer massa på en sida av kardan kommer det bli obalans i den som kommer att resultera i problem senare.


ju vi behandlar alltid runt hela med tunt lager...


Ser faktist bra ut.


ser ut som min när de va nytt! va för 2.5 år sedan och jag är hel nöjd!!! har aldrig ångrat att jag gjorde det på firma!


Jag har behandlat min bil på partille bilcenter "TACK FINNE 83" har och kommer aldrig att ångra denna behandling. Skit nöjd!!!


bilcenter......rostskyddcenter... men din bil blev väldigt bra...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka