Det grymmaste bilschampot jag någonsin provat

Hej! Måste rekommendera detta! Farecla G3 Professional Bodywork Detox är så effektiv att den tar bort de s.k. bonded contaminants så väl att bilen nästan inte behöver clayas innan polering och vaxning. Min bil har inte clayats en endaste gång på 5 år men har avfettats och tvättats regelbundet. Efter att ha tvättat bilen med det här schampot vågar jag nästan påstå att bilen inte behöver clayas. Ytan är glashal. Rekommenderas starkt! Finns att beställa från amazon men även andra sidor från England till ett vettigt pris. http://www.amazon.co.uk/Farecla-7162-50 . onal+detox



Svar på inlägget: Det grymmaste bilschampot jag någonsin provat



Då lär de ta bort ev lackskydd med ? Är de en förprep till polering tro ?


Schampot tar bort allt även lackskyddet. Kan intyga det eftersom jag hade Menzerna Power Lock Polymer Sealant på bilen innan jag använde schampot och vattnet pärlade sig ordentligt men efter att ha använt detta försvann pärlandet helt. Har aldrig någonsin upplevt att ett schampo kan vara så effektivt och då har jag provat det mesta: Sonax, Turtle, Meguiars, Ultima o.s.v. Nothing comes close enligt mig. Eftersom det är så extremt effektivt bör det inte användas regelbundet utan endast som prep inför polering och vaxning. En flaska borde således räcka väldigt länge och dessutom sparar man tid genom att inte behöva använda clay.


Märkligt att det här märket inte säljs i Sverige. Jag har i alla fall inte kunnat hitta det någonstans. Farecla G3 har ju fått ganska bra recensioner överlag, exempelvis i auto express http://www.autoexpress.co.uk/accessorie . h-removers och http://www.detailingworld.co.uk/forum/s . p?t=230721 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s . p?t=308196


Hur e de mot tjärprickar ? Ibland tar ju inte kallavfettningen allt. Får väl beställa en flaska. Värt att prova om de tar så mycket som du säger.


Hade inte så många asfaltsfläckar så jag vågar inte uttala mig om det men insektsrester och andra inbrända föroreningar tar det bort. Ett tips om du beställer från amazon.co.uk är att beställa för minst 200 kronor och välja super saver delivery i sista steget. Då blir det nämligen ingen fraktavgift. Om du ändå är i farten med att beställa kan jag rekommendera följande om du behöver. De är mycket prisvärda i förhållande till vad de kostar här i Sverige: http://www.amazon.co.uk/Meguiars-Super- . =wash+mitt http://www.amazon.co.uk/Autoglym-Hi-Tec . s=autoglym http://www.amazon.co.uk/Autoglym-Surfac . s=autoglym Denna kostar cirka 600:- i Sverige


Verkar ju riktigt schysst! Men det verkar vara mer av en "rengörare" än ett schampo, iaf på det sättet som man vanligtvis förknippar schampo med. Grymt billigt också. Tack för tipset!


You are welcome! Det är farligt när priserna är så bra, på sistone har jag beställt en hel del produkter från England. Den mest prisvärda har varit Meguiars DA polisher som är halva priset mot vad det kostar här i Sverige. Jag snubblade över det här schampot/rengöraren av en ren slump och är så glad att jag chansade och beställde det. Har inte hunnit testa G3s Scratch Remover som vunnit testet i Auto Express men är generellt skeptisk mot medel som säger sig kunna ta bort repor. Inget medel som jag testat hittills har klarat av att ta bort lite större repor, även om de inte kan upptäckas med nageltestet.


Och du Alan43 jobbar på "Amazon" eller för "Meguiars" antar jag? Dina tidigare trådinlägg är tämligen intressanta.


Inget av dem jag försäkrar dig. Jag vill bara rekommendera schyssta produkter till mycket bättre priser än vad de finns i Sverige. Sedan finns det andra företag i England som man kan köpa ifrån, exempelvis Motorgeek. Jag hade varit tacksam om någon rekommenderade produkter till mig för halva priset. Det kallas för medmänsklighet.





Hahah Tumme upp!!!


Vad är "Claya"??? /Benny


Billera som man ibland behöver använda för att få bort inbrända föroreningar som fått fäste i lacken som inte kan tas bort med hjälp av avfettning eller schampon.


Någon annan som hunnit testa schampot och delar min uppfattning om dess oöverträffbara effektivitet?


Jag har testat det där schampot. Klart över förväntan, men verkligen inget man skall använda för vanlig tvätt, utan snarare som första steg innan polering. Tar verkligen bort det mesta i form av kontaminationer, dock kan man behöva claya bilen ändå, för att få bort allt.


En ska jag inte fattar med amazon sidan är, hur vet man att dom skickar till svergie?


Dem skickar över hela världen. När du skapar ett konto får du ange vart du bor. Sen räknar sidan ut fraktkostnaden hem till Sverige.


oki tackar!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka