Hjälp med att identifiera rost!?!?

Tja håller på och blästrar bilen. Har ganska bra kunskaper om rost, dock blev jag väldigt osäker nu! Håller på och blästrar 244an i ena skärmkanten där jag förut slipat utan att lägga grund så kör en sista gång nu , men nu har jag sett att längst under lack och grund så ser det ut som rost men blästrar jag där sitter det som fan. Har inte varit antydan på rost där alls det är bara jag som tog för mycket med maskin och lät det vara tills idag. Om det är rost undertill ska det släppa lätt och det ska bli mycket små "krater" efter rosten och det blir det inte. Ska försöka få med det på bild så man får se själv!



Svar på inlägget: Hjälp med att identifiera rost!?!?



Allt som är inom röd cirkel är där det här "bruna" nyansen finns! Det var väldigt svårt att få på bild! Hittar bara denna bruna nyans under lacken Så här tycker jag det ser ut när de är angripet och all färg är lossade snabbt! Allt är under lacken och det syns inget på lacken och den sitter som fan



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka