Rengöra inne i ljuslyktan?

Hej, har en bmw 330d -04 med extremt dåligt halvljus (xenon). Gissade att de var lamporna som var dåliga men efter att ha bytt så var det ingen skillnad. Är de att lyktorna behöver rengöras? Inne i själva "bulan". isf vad bör jag använda för medel och hur gör jag detta på bästa/lättaste sätt? mvh



Svar på inlägget: Rengöra inne i ljuslyktan?



Lät jobbigt det där. Har du jobb och känner att du har råd så byt lyktorna.. e36ans lyktor kan du få tag på någon skrot för billig peng, lätt att modda dit du behöver bara lägga mellan 2 träklossar på sidorna av båda lyktorna. Mycket mer värt än att lägga massa pengar på e46ans, då dom inte ens är snyggare.


Det går alldeles utmärkt att göra rent dom. Bara plocka isär och tvätta i vatten med nåt rengörings medel i. Reflektorn där emot ska du vara försiktig med. En bomulls tuss med ljummet vatten bara, annars repar du den.


När jag har gjort snabbrengöringar av lampor invändigt har jag använt destilerat vatten(Batterivatten) och helt enkelt bara sköljt ur dom och lagt dom på ett element eller liknande över natten. Det är inte så att dina strålkastarglas är blästrade och slitna? Mvh Mattias



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka