radera

radera



Svar på inlägget: radera



Ooooookej........


Mmmmmmkej!


I hate to be a party pooper...men är inte detta lite mer bloggmaterial?


Aha Har jag lagt det fel så får jag väl be om ursäkt! Trodde att det hörde hemma här!


Du har varit här ett år men du har inte märkt att detta är bloggmaterial? Riiiiiight. Aja. Då vet du det nu i alla fall.


Hade väl inte lagt in det här om jag visste att det var fel?? Varför skulle jag ha märkt det då, har inte varit inne på detta forum innan nåt direkt. Trodde väl självklart att det var rätt. Och att vara spydig mot mig för att jag gjorde fel är också en jävla stil. Så borta nu så bara att radera


Det handlar inte om spydighet. Känns det som det, så är det självklart att man ber om ursäkt om det är från mig du tycker det har kommit spydigheter ifrån, men faktum är att det alltid är "A och O" att läsa igenom forumreglerna innan man startar en tråd. Gör man detta så underlättar man inte bara för sin egen del, men också för alla andra som antingen vill ge bra tips eller bara vill hjälpa till. Bättre lycka nästa gång du skapar en tråd.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka