Hjälp med att laga rosthål (bild)

Tja! Behöver lite hjälp med hur jag kan fixa detta problem. Någon som jag någon bra idé ?



Svar på inlägget: Hjälp med att laga rosthål (bild)



Kapa bort den gamla plåten, svetsa dit ny, rostskydda o lacka. Det är enda sättet om du vill laga. Finns lite olika mer eller mindre dåliga lösningar att dölja skadan på men inget som är nåt lämpligt alternativ.


silvertejp!


vad är det för bil? sedan/kombi? har du någon större bild på skadan? ser att rosten klättrar längre upp längst skärmkanterna. det kanske inte är lönt att göra vid den lilla biten utan kanske eventuellt byta ut hela bakskärmen för att få en längre garanti på att det ska hålla. rostskydda sedan med karosserivax.


Fyll me fogskum o måla haha naj men byta plåten är de enda som håller nåt längre tag Vad är de för bil har den nåt större värde? Måste ju finnas en hel del mer rost om de är så långt gånget där?


Rätta mej om ja har fel, men ser ut som en opel, meriva eller corsa eller nått sånt från början mitten av 00-talet. Ska du göra iordning bilen ordentligt i fint skick så kapa å svetsa. gör under arbetet med rostskydd ordentligt. Ta oxå reda på varför det blivit rost just där. verkar vara nån form av grussprut från hjulen. försök få bort de annars kommer du ha samma problem igen inom en snar framtid. Ska du bara ha den som bruksbil rekommenderar ja spackel å nät. ingen vits börja skära, slipa å svetsa bitar å ha sig på en bruksbil om de inte är bärande å man inte är jätte noga med att de inte syns


Kapa bort och svetsa dit ny plåt och såklart slipa där plåten går att rädda Sedan grunda rejält



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka