Använda gamla bilvårdsprodukter?

Har kommit över två flaskor lackrengöring (Turtle och Hagmans), en halvfull flaska Hagmans Glansvax samt lite annat krafs. Samtliga flaskor ser fräscha ut, innehållet luktar som det ska och har rätt konsistens. Saken är dock den att produkterna har ett antal år på nacken, skulle tippa på att de är från någonstans mellan 1996-2002. Som fattig gymnasiestudent vill jag givetvis slippa att köpa vax till våren igen, så funderar på att applicera dessa produkter på min bil i vår. Någon här som har erfarenhet av att använda äldre bilvårdsprodukter, ger de en hyfsad look/skydd eller är det bara att kasta och köpa nytt?



Svar på inlägget: Använda gamla bilvårdsprodukter?



Kasta och köp nytt kan rekommendera meguiars


Jag är knappast någon expert,men jag har då äldre saker (som "funkar") än så på hyllan.Om dom har fullgod effekt har jag ingen aning om.


Hade jag varit dig hade jag provat och sedan kastat dem om de inte visade sig fungera, känns inte som att det skulle kunna hända något farligt.


skaka om flaskorna ordentligt så allting blir till en röra igen och testa kan ju inte annat bli än skit och då slänger du dom men dom kan ju funka fortfarande med.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka