Zachry b10 info och är det värt priset?

Sha! I min bmw har jag endast originalhögtalarna som sitter vid fötterna och en stereo jag köpte på loppis. En kompis bror kan sälja mig en baslåda och två sexnior billigt. 6*9orna är några random som ska funka. baslådan är en bra byggd låda i tjockt plexiglas men 2 tior i. märket på 10:orna är tydligen zachry b10. vad är detta? hittar inget om dem? så baslåda med 2 zachry b10 och 2 sexnior. inget slutsteg eller så för 700kr. värt? PS: vad behöver jag för att det ska funka? sexniorna hamnar nog på hatthyllan och lådan i bak såklart. strömkabel och till slutsteg är redan draget. vad för billigt slutsteg? något mer? Tack på förhud.



Svar på inlägget: Zachry b10 info och är det värt priset?



Felpostat tyvärr.. Be någon flytta det till multimedia delen så lär du få svar rätt snabbt! billigt och beg slutsteg ligger väl runt 500-1000kr, det är vad du behöver för att det ska lira!


Lådan kanske är smutsig så att han vill tvätta upp och polera. Heter lådan möjligen B-210 och basarna sitter vinklade mot varandra?


Oj sorry hade druckit lite och var trött så trodde det stod biljud Vet ej vad lådan heter för det står inget på och själva högtalarna ska tydligen vara bytta. Men ja, dom sitter vinklade och det är blått plexiglas och ska vara dioder i den. Men är det värt 700? Behövs slutsteg?


Ser lådan ut så här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=126164 ? Jag vet inte riktigt vilka basar det kan röra sig om, kollar man på Zachry B-10 så är det ju inte namnet på baselementet utan istället namnet på baslådan (med endast en bas). Möjligheten finns dock att man har tagit ett baselement som redan finns, sedan ändrat litegrann och satt på en etikett där det står B10. Om det nu är den låda jag länkar till så heter den B-210 och tål 1000 W enligt en gammal katalog (2005) från Ljudia och kostade då 1495:-. Effektangivelsen är troligast maxeffekt och man brukar ofta kunna halvera den siffran för att få fram RMS-effekten. Slutsteg ska absolut användas för att driva baslådan, lämpligt steg kan vara ett som ger 500 WRMS i 2 Ohm eftersom lådans totala impedans tydligen ska vara 2 Ohm.


nepp. inte sån. det är ENDAST plexiglas ska kolla efter den Står 4ohm på högtalarna. här är en video jag spelade in snabbt. http://www.youtube.com/watch?v=NVtFXEPq . ature=plcp vet inte om ni ser, men på baksidan står det b10 4 (ohmtecknet)


Borde vara BP-210 i så fall: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=126170 Den är också på 1000 W, troligen maxeffekt. Kostade 2295:- i den här katalogen jag har från 2005 och var tydligen en nyhet det året.


låter väll bra då så den är värd 700 om han skickar med 6*9or? rekomenderat steg?


Om baslådan och 6x9" högtalarna inte är alltför slitna så är väl 700 spänn rimligt kan jag tänka mig. Hur mycket vill du lägga ut på slutsteg till baslådan? Hur grov strömkabel har du dragit?


är en ganska grov kabel som är i. kan tänka mig att tidigare ägare har haft rätt fett ljud i den. vill knappt lägga ut något alls då allt ska bytas ut i sinnom tid. vet ej ens om jag ska köpa det då jag har högre prioriteringar och det kommer bara vara i vägen sen.





I så fall är det nog bättre att skippa baslådan och bara slänga in 6x9" högtalarna, sedan låta stereon driva fram+bak.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka