Lackskrapad Passat

Tjenare, fick punka och snuddade vägräcket lite lätt i 120 blås, har helförsäkring men självrisken ligger på 5 tusen Tänkte höra med er vad det troligtvis kommer kosta för att repa det här på plåtverkstan, och om det går att fixa själv? Med tanke på att självrisken ligger på 5 tusen och att man får sämre bonus så kanske det lönar sig att fixa utan försäkringsbolaget på plåtverkstan, annars kan man ju göra nån åsanissefix på det hemma i verkstan.. Har 100 timmar projekt och företagande på skolan framför mig, så har ju gott om tid att leka runt med sprayburk och sandpapper.. Vad tror ni?



Svar på inlägget: Lackskrapad Passat



Med all demonteringstid, rikt, spackel, slip, grund, slip, tvätt, lack, ställtider, montering, rostskydd. Så kostar det långt över 5 lakan att fixa en hel sida, gör du det själv kostar det långt under 5000.


ska du sprayburks måla hela sidan? Kommer gå åt en hel del sprayburkar och det är svårt att få stora områden bra med spray burk.. hur noga ska du vara? ser ju ut som att bakskärmen blivit tryckt också. hade du tänkt dra ut den igen eller bara spackla över ?


Nå hade vela få det så fint som möjligt, altså så att det inte syns på 2 meters håll iaf.. Jo, det är väl bara att ta loss skärmarna och knacka ut så gott det går sen spackla? Jo, men det får det gå för min del, det är ju en gammal bil så inte är det värt att slösa tiotals tusen på lacken..


Friläggning/montering rikt av skada och lack hela sidan + nya delar 12000-18000kr


Tack för info allihopa.. får väl höra vad fbolaget säger.. men nå plåtslagande på firma på egen bekostnad blir det då inte ser jag Återkommer om det blir till att fixa själv


Kan säga att lacka om en dörr på en s70 blev pris förslaget 4-5'000kr. Om du betalar 5'000kr i självrisk så blir det riktigt gjort.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka