Hjälp med att laga rosthål (bild)

Tja! Behöver lite hjälp med hur jag kan fixa detta problem. Någon som jag någon bra idé ?



Svar på inlägget: Hjälp med att laga rosthål (bild)



Ny plåt och svetsa


fixa någon som är duktig på plåtslagning som fixar en ny kant som du kan svetsa dit och spackla kolla bara hur långt upp rosten sitter. bättre att göra det riktigt än att få ta nytt senare


Jag har ungefär likadant på min bil! Har köpt en plåt & mailade bild till ett företag som fixar sådant.. 4000:- skulle dom ha för det. Är det rimligt pris? Känns som att bara för att man okunnig så får man betala mer. För på deras hemsida stod det 500:- för rosthålsreparation.


4000 är sjukt dyrt inte alls mycket jobb detdär för den händige


Synd att man inte är så händig då! :p Men anade att det var för mycke pengar..


4000?? Är alldeles för mycket.. Ganska simpelt jobb. Skär ut den kassa biten, och klipp till en ny plåt. Gör först en mall av papp ifall ni vill vara på säkra sidan. Punkta dit den nya plåten, spackla/slipa / spraya på lite orginalfärg = bättre än hål eller rostbrunt. 4000:kr hade det kanske kostat om man skulle köpa en svets. Hade hört runt i bekantskapen först om någon var kunnig och hade prylarna som behövs. En lite bit plåt kostar kanske 200kr hos lokala plåtslagaren..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka