Polering

tja har polerat min röda volvo 740 , det har blivit som vita vaxstänk och matta ytor , vad gör man för att få bort det ? MvH http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1729065 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1729064 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1729066



Svar på inlägget: Polering



Har även vaxstänk på rutan som jag tagit bort med isskrapa men undrar hur jag ska få bort det på lacken:P


Testa o ta en fuktad trasa altenativt microfiberduk o torka.


aa okej , har gjort det en gång men sen sover man och kommer ut på morgonen och det är tillbaka , det är bara o torka mer o mer tills det försvinner eller ?


Låter konstigt... e du säker på så det inte är grundfärgen som börjat komma fram? ser ut som det nere vid listen iallafall.. men det vid volvo emblemet är vax/poler rester.. Hur har du polerat bilen? förhand/maskin såfall med vad för maskin och vad har du använt för medel..


jag har polerat bilen med maskin ,köpte maskinen på biltema , den fungerade perfekt. har medlet hos kompisen jag polera hos men medlet är mä från biltema , men om man torkar med microfiberduk ,borde det gå bort ju. ?


Ja testa med en fuktad microduk.. annars testa o lägga på lite nytt vax o se om de försvinner då..


mm får göra det tack för svar !


Har också stött på detta. Tog lite rubbing och gnuggade bort resterna (på lacken det vill säga, inte listerna). Det verkar komma när man har lite för mycket som inte hunnit torka.


aa tror det vart lite mycket på dom ställena





tjena , hade samma problem , jävla noga med att ta rätt mängder


hm , aa märkte det , va första gången jag polera , men man får bara gnugga o gnugga tills skiten går bort:P


ja det är nog det smartaste att göra i nuläget , polera på nytt skulle nog bara förvärra saken


mm , lacken i sej vart ju väldigt bra , och så orkar jag inte göra om allt igen inte nu iallfall



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka