Fråga ang lackskador

Hej, kan hända att detta redan finns några trådar om men jag hittar inget som riktigt beskriver mitt problem. Det är så att det ser ut som det har haglat riktigt hårt över hela min bil fast det är bara på sidorna. Man ser det bara när solen lyser på lacken, då ser det ut som du droppar något över en helt vindställa vattenyta. Små bucklor måste det ju vara men man känner dom knappt med handen. Går detta räddas eller är hela bilen skrot?



Svar på inlägget: Fråga ang lackskador



Ta ett kort på bilen så vi får se istället


Min kamera är inte så bra så man får inte med de på bild men kan försöka


När jag läste din luddiga beskrivning lät det nästan som om det är "apelsinskalseffekten" på lackeringsjobbet som du pratar om. Lite knottig, sådär. Kan det stämma?


Nej inte apelsinskal,,, har sett lacken. de är som han säger små små bucklor kan man säga..bra förslag annars


Nej jag vet hur en nylackad yta ser ut och detta är som att det är små bucklor över hela lacken men de går inte känna dom med handen


Såhär ser bucklorna ut ungefär men skulle säga att denna är lite väl extrem, mina är så att dom bara syns i solen.


jadu det är bara att spackla och lacka om ifall du stör dig allt för mkt


Bucklorna är inte så stora som på bilden, man känner dom inte med handen. De går inte massera ut dom med polermaskin? Hört att man kan de men är en myt kanske?


Hitta någon som kör med PDR metoden, här kan jag visa ett extremfall, så dina minibucklor är nog inget större problem för dom som kan! https://www.youtube.com/watch?v=cY4TZkNfKLk



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka