Ta bort toning, få bort "limrester" ?

Ska tona om rutorna på bilen i nästa vecka och ska då ta bort den solfilm som sitter på rutorna nu.. men har hört från vissa att "klistret" ( är de ens klister på dagens solfilm ? ) som kommer efter solfilmen är ett rent helsike att få bort så tänkte höra om tips på bra sätt att få bort de med ? Är inte ens säker på att de blir något efter solfilmen när jag tagit bort den men tänkte höra lite ändå om de eventuellt blir något klibbigt kvar efteråt.. Sen kan jag även ta emot tips på bra sätt att få hela filmen att släppa från ruta Värmepistol ? Tack !



Svar på inlägget: Ta bort toning, få bort "limrester" ?



Lustigt..en liten sökning på ämnet och jag fann detta; http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=227820 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=218407 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=202486 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=183835 ..och så vidare..och så vidare..


Klockan va alldeles för mycket för att hinna tänka på en sökning men jag tackar för guidningen !



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka