Fixa till skinn inredningen på inte så ny bil (Rekond) hjälp

som rubriken lyder så behöver jag hjälp och tips om hur jag ska fixa min inredningen, det är lite slit skador på skinn klädseln men det behöver poleras upp undrar hur jag ska gå till väga och vilka medel är öppen för alla förslag.



Svar på inlägget: Fixa till skinn inredningen på inte så ny bil (Rekond) hjälp



Autoglym Leather Cleaner och Autoglym Leather Care Balm är dom bästa medel jag provat för skinnklädsel http://waxdog.se/product.php?id_product=110 http://waxdog.se/product.php?id_product=109 sen på resten av inredningen använder jag Ultima Interior Shampoo Gel då det är mycket bra http://shop.bollnasbilvard.se/ultima-in . c-726.aspx


tackar


Ikeas läderrengöring och läderbalsam / fett funkade kanon på vårat svarta skinn som ska monteras i volvon dock fick vi köra 2 gånger men vafan det va sjukt billigt


Passar på att flika in en fråga. Löst skräp o skit som fastnar i skarvar o dyl .. Hur får man bort det ? Damsugaren känns inte säkert på skinn.


Trasa tex.. Eller munstycke med borste på, eller tryckluft..


Vet du om dessa munstycken med borste på finns att köpa någonstans ? Jag minns det fans till dammsugare "förr" Men inte sett det senaste tiden. annars får det bli trasa och försöka få bort det med innan behandling, tyvärr inte tillgång till tryckluft.


Finns nog på närmsta snabbköp med lite tur! Å dom följer fortfarande med.. Det viktiga att tänka på är att du inte skadar skinnet genom att gnugga nåt grus mot det osv! Försök att trycka isär skarvar och sömmar och håll fingrarna mellan munstycket och själva klädseln när du dammsuger annars. Då lär du få upp det mesta!


TACK för all hjälp Ställt en fråga till i en tråd du varit inblandad i Hoppas på ett fint svar där med. Föresten, Ikeas skinnvårdskit.. Är det okej ?


Vet inget om Ikeas prylar tyvärr.. Men huvudsaken är att man får rent innan man fettar upp det. Och jag tror säkert att dom funkar..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka