Hur bäst rengöra skinn/tygklädsel??

Har en Volvo V70 med den ljusbeiga halvt skinn, halvt tygklädseln i. På tygdelen blir det ju jättelätt fläckar, bästa tipsen för att få bort dessa fläckar mottages tacksamt! Även tips på hur jag håller skinndelen bäst i trim vill jag oxå ha... Men viktigast just nu är tygdelen. Har provat med Turtels skumgrej med borste på, totalt värdelöst...



Svar på inlägget: Hur bäst rengöra skinn/tygklädsel??



Ja den får du tyvärr inte upp smutsen med.. Har du en industridammsugare så kan du börja med att blöta upp sätena riktigt och sen suga upp vätskan och smutsen med dammsugaren. Hemligheten med klädseltvätt är att verkligen få UPP smutsen ur sätet istället för att gnugga runt det. Sen om det behövs kemas så använder du nåt lämpligt kem och borstar tyget med nån mjuk borste och sen blöter du upp och suger upp tills allt kem är borta. Hoppas du fick lite tips och idéer iaf!


Borde finnas rengöringskitt/set hos din återförsäljare. Köper mitt från Bavaria/Schmiedmann


Har samma klädsel som dig, halvskinn Har dock inte haft problem med tygdelen men provade klädseltvätt på en annan bil med samma klädsel och märkte ingen skillnad. Har lämnat min på ångtvätt av hela klädseln och det gjorde skillnad, som nytt Har dock rengjort skinnet själv, hittade ett bra kit i städskåpet här hemma, läderrengöring från Leather Masters, funkade skitbra! Skinnet blev som nytt och Leather Conditionern som följde med gjorde att det blev mjukt också Rekommenderas! Kan förmodligen köpas i närmsta möbelaffär Lycka till!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka