Har någon erfarenhaet av Autosmart produkterna?

Håller på att leta efter bra vax och polish medel ute på nätet, Men det finns massor av produkter. Jag har hittat något som heter Autosmart polish med hårdvax och scandinavisk vax. Är det något att ha. Jag har en röd Ford Sierra som har en rätt bra lack för att va 24 år, men den är tunn och det lossnar små prickar här och där. Jag använder inte polermaskin, men jag har en. Det är bara det att jag inget garage har, så jag står ute i skogen och putsar där träden ger skugga, och där finns ju inga kontaktuttag. Jag är ute efter något som är snällt mot lacken men som ändå gör ren den och skyddar den. Bilen är väldigt fräsh så jag funderar senare kanske att lacka om den om ett par år. Men jag vill gärna ha en så fin bil som möjligt tills dess.



Svar på inlägget: Har någon erfarenhaet av Autosmart produkterna?



Har arbetat med autosmart prylar många år och konsumentserien står sig fortf bra, är helt övertygad om att du kan få bra resultat med dessa, men det bästa vore nog om du kunde få tillgång till en osciellerande maskin från clas o eller likn, och du kan mkt väl stå ute så länge det inte är direkt sol. MVH/


köp en skarvsladd då


Det är lite för långt ut i skogen jag står för att kunna sätta i en kontakt Jag bor i stan i en lägenhet, och jag har en hemlig plats där jag brukar stå i lugn å ro, med bara myggen som sällskap. En bekant sa till mig i går när jag var ute och tittade på cruisingen i Lidköping, att man helst skulle be en auktoriserad firma om man skulle köra med en polersnurra på bilen. Min gamla sierra som var vinröd körde en bekant med en polermaskin på, och han brände lacken så färgen blev sig alldrig lik. Den såg lingonblaskig ut, och jag vill inte trycka för hårt för det lossnar små bitar här och där efter stenskott mm. Jag fick också ett tipps om firman som lagar stenskott här i stan. Han skulle ha ett super vax av något slag, med det var dyrt. Men fråga skadar ju inte Jag vill ha ett vax som skyddar bilen lite bättre, efter att jag gjort rent lacken med polishen. Gamla bilar får tunnare och tunnare lack med tiden, och jag vill gärna ha så mycket färg kvar på bilen så länge det bara går Min lillebrors Cheva hade origanal lacken kvar när han köpte den. Cheva 57:a och den hade rullat i den varmaste delen av Usa. Lacken var jätte tunn, nästan som guld blad Men nu är den omlackad och jättefin igen.


En polermaskin med två oscillerande plattor är näst intill omöjligt att förstöra lacken med, då får du kasta fanskapet på bilen i så fall Det är roterande enkelmaskiner som nybörjare ska vara försiktiga med.


Okidoki! Jag har en polermaskin som jag köpt på ÖoB för länge sedan, men man måste ha någonstans att stoppa kontakten i också Jag tyckte inte om den polermaskinen för den hoppade och skuttade och det blev mer jobbigt att hålla i den än i en trasa tyckte jag. Jag ska testa Hagmans vax polish på bilen tänkte jag. Jag hittade en sida på nätet där dom testat ca 10 vax produkter. Jag har länken dit i min blogg.


Om det är i Lidköping du bor så kan jag polera bilen åt dig så den blir som ny. Lägger även på Diamondbrites lackkonservering så håller sig bilen som ny i 6 år. Spelar ingen roll om det är en gammal bil eller ny. Bättre yta går inte att få i hela Skaraborg. Detsamma gäller din brors 57a. Är den nylackad så är det ännu viktigare att lägga ett bra skydd på den. Hade inne en electra som inte hade fått kärlek på över 50år. Vit och helt matt. Nyligen importerad från cali. Efter att jag va klar med den var var den finare än den va när den kom ur fabrik. Jag använder enaxlig polermaskin, lammullstrissa och meguiars prylar för att ta bort grövre repor. Sen skummgummitrissa och meguiars prylar för att få bort ev. polerrosor.


Vill man ha Diamondbrite så finns det på ebay att köpa för hundralappen :-)


Prisvänligt och garanterad hållbarhet. Helt enkelt fantastiskt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka